Köpvillkor

  

Allmänt

Vi ber dig att läsa igenom våra allmänna köpvillkor noga innan du handlar produkter från webbplatsen, eftersom detta är de affärsvillkor som gäller för samtliga produkter som b.natural erbjuder på webbplatsen.

Vi vill betona att du godkänner köpvillkoren genom att beställa produkter från vår webbplats. Vi rekommenderar att du skriver ut våra allmänna köpvillkor och sparar dokumentet om du behöver det i framtiden.

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personpersonuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Dessa villkor gäller alla beställningar som görs av kunden hos b.natural UF, företags-ID 114305, via vår e-handelsbutik www.bnatural.se. Genom att använda och/eller göra en beställning via webbplatsen godkänner du villkoren som anges i detta dokument (”Köpvillkor”), samt godkänner och bekräftar du att du samtyckt till och tagit del av informationen om personuppgifter. 

Utförliga kontaktuppgifter och övrig information om oss framgår på "Kontakta oss". Vi förbehåller oss rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om du uppgett felaktiga personuppgifter).

Dessa villkor kan komma att ändras. Den version av köpvillkor som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig på webbplatsen när du gör din beställning.

Om du har frågor om din beställning eller Webbplatsen, kontakta b.natural UF, Södra Storgatan 11-13, 252 23 Helsingborg, e-post: contact@bnatural.se, telefon: +46 (0) 705273625.

 

Produktinformation

Vi strävar alltid efter högsta möjliga kvalité på våra produkter och har därför noga valt ut de ingredienser som används vid tillverkningen. Vi vill att det ska finnas något för alla och har därför skapat fyra olika doftserier. Alla produkter är handgjorda av företagsmedlemmarna vilket gör att vi får en bättre överblick av tillverkningsmetoder och innehåll. Produkterna innehåller, utöver bivax och honung, endast ingredienser från växtriket vilket gör våra produkter organiska och naturliga. Inga av våra produkter är djurtestade och vi har som krav att endast använda oss av högkvalitativa ingredienser med hundraprocentigt innehåll. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna era frågor beträffande färger/storlekar om ni känner er osäkra.

 

Frakt

Vid köp inom Sverige tillkommer en fraktavgift på 39 kr. Gör du din beställning från ett annat land än Sverige så kommer fraktavgiften eventuellt att höjas. Fraktavgiften gäller oavsett köpmängd. 

 

Moms

Priserna anges i SEK och exklusive moms. Vi är ett UF-företag och är därför inte momsregistrerat. 

 

Leverans

Vi skickar alla våra försändelser via PostNord. Vår normala leveranstid är mellan 2-5 arbetsdagar. Beställer du från ett annat land än Sverige kan vi inte lova att den normala leveranstiden hålls. Händelser såsom strejker, sjukdom hos personal, transportstörningar, import/exportförbud är utom vår kontroll och vi kan därför ej hållas ansvariga om sådana omständigheter skulle bidra till eventuell försening av leverans. Ditt paket levereras till närmsta postombud och ett meddelande skickas via email eller SMS när din beställning finns att hämta ut. Dina varor finns kvar på posten under fyra veckors tid. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift för närvarande 150 kr.

 

Betalsätt

Vid betalning används Payson. Payson är ett av Sveriges ledande företag inom säker kortbetalning, fullständiga villkor för Payson hittar du här. Vi tar emot betalningar med VISA och MasterCard. Vi arbetar med en auktoriserad kortinlösare, som hanterar alla kortuppgifter, inga kortuppgifter hanteras av oss. Betalning via internetbank kan endast ske om det innefattar någon av de svenska bankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea eller Danske Bank.

Vid alla köp tillkommer en administrationsavgift på 8kr. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, frakt och betalning.

 

Retur

Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättningen att produkten är skadad eller i mycket dåligt skick. Kunden står för eventuell returfrakt vid åberopande av ångerrätt. Din retur skall skickas som brev eller paket beroende på produktstorlek. Returer skickas inte mot postförskott. Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

 

Reklamation

Om du önskar reklamera en felaktig eller defekt vara eller har eventuella klagomål gällande kvalitén på din produkt ber vi dig att kontakta oss omgående. Vi ber dig att lämna följande uppgifter vid reklamation:

  • Produktnamn 
  • Skälet till varför du inte godtar varan samt på vilket sätt du anser att varan är felaktig
  • Om du önskar återbetalning eller en ny vara som ersättning
  • Eventuell bild på skadan

Vi ber dig skicka din reklamation med ovannämnd information till contact@bnatural.se inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning.